Klastorp - Essinge skolor informerar 2018-08-20

Inblick Klastorp-Essinge skolor

Hej alla vårdnadshavare och elever på Klastorp-Essinge skolor.

Nu har jag arbetat som rektor på Klastorp- Essinge skolor i två veckor och allt känns roligt och spännande. Vi har en fantastisk personalstyrka med mycket bred kompetens och ett stort engagemang för skolutveckling. Jag är redan en stolt rektor.

Under uppstartsveckan har vi arbetat för att skapa de bästa förutsättningarna för alla elevers lärande och utveckling. Jag har höga förväntningar på både personal, elever och vårdnadshavare. Jag tror på oss tillsammans.

Information om skolans strategier och mål för ökad måluppfyllelse får ni ta del av på kommande föräldramöte som lärarna bjuder in till.

Jag kommer skicka ut ”Inblick Klastorp- Essinge skolor” en gång i månaden för att synliggöra det mer övergripna arbetet kring skolenhetens utvecklingsområden. Jag vill skapa en transparent organisation med inflytande och delaktighet.

Nu ser jag fram emot att få starta igång läsår 18/19 tillsammans med all personal och alla elever.

Ni får ha lite tålamod med att jag inte äger alla processer ännu, men jag ska jobba strategiskt och målfokuserat för att snabbt komma in i mitt nya uppdrag.

Har ni funderingar eller om något är otydligt är ni varmt välkomna att i första hand kontakta ert barns lärare/pedagog eller bitr. rektor.

Varma hälsningar

Susanne Dybeck rektor