Antal: 3

• Likabehandlingsplan 2017-2018

Likabehandlingsplan mot diskriminering och kränkande behandling

• Frånvaroanmälan

Då vi nu fått nya rutiner för frånvaroanmälan anmäler du nu direkt in i skolwebben på följande sätt:

alternativ 1: logga in i skolwebben och anmäl ditt barn.

alternativ 2: anmäl ditt barn via sms (se guiden nedan)

alternativ 3: ladda ner "anmäl frånvaro" appen (se guiden nedan)

Hur du gör finns beskrivet i följande guide:

För att kunna använda sms och frånvaro appen är det nödvändigt att du som vårdnadshavare har loggat in i skolwebben en gång med bank-id eller e-legitimation och registrerat ditt mobiltelefonnummer. Detta kan endast du göra.
    Webbadress till skolwebben är: www.skolwebb.stockholm.se
    För support till detta ring: : 08-508 00 508 eller maila  e-support@stockholm.se
    Viktigt är också att du anmäler frånvaro senast kl. 8.00 varje dag. Detta gör att barnens lärare kan se om ditt barn är frånvarande direkt i sin dator på morgonen och morgonrutinen på skolan förenklas.